Diensten

Kupers kan voor u bemiddelen bij conflicten, als zaakwaarnemer of adviseur namens u(w bedrijf) optreden of naast u staan. En een grote verscheidenheid aan werkzaamheden uit handen nemen. Om u een indruk te geven:

Facturatie: opstellen, versturen, verwerken in (uw) boekhoudsysteem van facturen.

Debiteurenbeheer: toezien op snel betalende klanten, aanschrijven (en telefonisch benaderen) van klanten die te laat betalen, (eventueel) huisbezoek afleggen aan wanbetalers, (eventueel) begeleiden naar een vervolgtraject bij een deurwaarder.

Calculaties: doorrekenen, narekenen, controleren van uw offertes, plannen, investeringen.

Inkoop: opvragen offertes, bestellingen plaatsen (bijvoorbeeld kantoorbenodigdheden, materialen).

Planning: opstellen planning voor projecten e.d., deadlines bewaken.

Teksten: opstellen of redigeren van teksten voor websites, commerciële doeleinden, sociale media etc.

Afspraken: overzichtelijk maken van (contract)afspraken, opstellen, versturen en vastleggen van afspraken.

E-mail: bijhouden e-mailbox, beantwoorden, opstellen en versturen e-mails, mailbox ordenen/opschonen.

Archiveren: digitaal archief opzetten, stukken scannen en archiveren.

Let op: Kupers zet in op maatwerk. Bovengenoemde werkzaamheden geven een indruk van wat Kupers voor u kan doen. Insteek is om díe werkzaamheden uit te voeren waar u behoefte aan hebt.

Kupers houdt de zaken eenvoudig en duidelijk. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek. Daarna worden de gemaakte afspraken keurig en duidelijk op papier gezet. Vervolgens kan veel per mail gedaan worden: stuur de benodigde informatie en Kupers gaan ermee aan de slag.

Het standaard tarief voor de diensten van Kupers Advies en Ondersteuning is € 50,00 per uur (excl. BTW). Echter, de dienstverlening is heel divers. U kunt Kupers inschakelen voor één specifieke klus, voor een project voor bepaalde tijd (bijvoorbeeld enkele maanden), Kupers kan op afroep voor u klaar staan, maar ook structureel voor onbepaalde tijd werkzaamheden voor u uitvoeren. Dit maakt dat in veel gevallen de prijs op aanvraag is of in overleg wordt bepaald. 

Nieuwsgierig geworden? Wilt u eerst nog wat meer informatie? Kan allemaal. Neem gerust contact op.