Over Kupers

Kupers Advies en Ondersteuning, een initatief van Tim Kuipers, is actief bij u in de buurt (regio Emmen). Ik bied ondersteuning en geef advies aan ZZP-ers en MKB-ers. Op mijn eigen manier. Ik houd het graag zo simpel mogelijk, maak duidelijke afspraken en kies altijd voor maatwerk. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en duidelijkheid: daar sta ik voor.

Kupers Advies en Ondersteuning is een jong bedrijf: het is eind 2020, midden in de coronacrisis, opgericht. Aan ervaring echter geen gebrek:

Ik ben financieel-administratief opgeleid en heb jarenlang als leidinggevende voor een deurwaarderskantoor gewerkt. Daar heb ik veel kennis opgedaan over debiteurenbeheer, administratie, financiën etc. Mijn sterke punten zijn daarnaast o.a. (schriftelijke) communicatie, advisering en bemiddeling. Ik vind het ontzettend eervol dat ik vele ZZP-ers en MKB-ers in de regio kan helpen. Door taken uit handen te nemen kunnen zij zich focussen op hun core-business; daar waar ze goed in zijn.

Nieuwsgierig geworden? Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Wilt u eerst nog wat meer informatie? Kan allemaal. Neem gerust contact op.

Kupers Advies en Ondersteuning (voor ZZP-ers en MKB-ers) is partner van Kupers Beheer (www.kupersbeheer.nl), dat zicht richt op ondersteuning en advies aan particulieren.

KvK-nr: 81049439
BTW-nr: NL003524558B88
Rekeningnr: NL 15 RABO 0110288785