Overig

Kupers Advies en Ondersteuning biedt tevens de volgende (specialistische) diensten voor ZZP-ers en MKB-ers:

Web 

Een eigen website laten bouwen hoeft helemaal niet duur te zijn. Kupers kan voor u een WordPress website maken die eenvoudig en duidelijk is, dus zonder high-tech poespas en geavanceerde webshops. De website zal technisch goed, snel en goed vindbaar zijn. Belangrijk is dat de website de informatie moet bevatten die u wilt laten zien. Kupers denkt met u mee over hoe u(w bedrijf) op een slimme manier gepresenteerd kan worden. Onze eigen website geeft een indruk van wat het eindresultaat kan zijn. Een ander voorbeeld is een site die Kupers heeft gemaakt voor een beginnend artiest: www.haroldhabing.nl. Méér afbeeldingen, foto’s toevoegen, méér tekst, minder tekst, andere kleuren; het kan allemaal, in goed overleg.

Het standaardtarief voor het ontwerpen en bouwen van een website is € 500,00 (excl. BTW). Daar zit alles bij in, op de kosten voor hosting van de site en de domeinnaam na: dit gaat om € 10,00 tot € 15,00 per maand. 

Tekst   

Tekst is een niet te onderschatten en krachtig middel. Het kan professionaliteit, goede smaak, een mooie stijl laten zien. Het kan de juiste snaar raken, alle benodigde informatie bevatten, een boodschap overbrengen. En bovendien motiveren, inspireren en overtuigen. Goede teksten kunnen het verschil maken. 

Kupers kan teksten voor u bedenken en schrijven, maar ook redigeren. Het kan gaan om teksten voor een folder, website, persbericht, een nieuwsbrief. Een verslag, blog, sociale media, een mailing. En ook verhalen, columns en boeken. Tekst is overal.

De prijs is op aanvraag of wordt in overleg bepaald. Neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.